TheFad.pl – Polska i Świat. Opinie i komentarze

Sushi Chef Agnes: Najlepszy sernik po japońsku

Sushi Chef Agnes

Sushi Chef Agnes

Mam dla Was przepis na: Najlepszy Sernik Po Japońsku

 

WIELKANOC, czas serników, ciast…

mam dla Was przepis na: Najlepszy Sernik Po Japońsku 

Składniki: 

Dodatki: 

Sposób przyrządzenia: 

W nasmarowanej tortownicy umieść na jej dnie mniejsze paski papieru krzyżując je na środku, tak aby 4 końcówki wystawały na zewnątrz. Następnie umieść na dnie tortownicy okrągły papier do pieczenia wysmarowaniem do góry oraz większy pasek po bokach tortownicy wysmarowaniem do środka. 

BARDZO WAŻNE:  

wszystkie składniki muszą być odmierzone i przygotowane przed rozpoczęciem pracy nad sernikiem. Wraz z oddzieleniem żółtek od białek, te ostatnie muszą czekać na swoją kolej w lodówce. 

Smacznego! 

Sushi Chef Agnes

 

 

Exit mobile version