Szukaj w serwisie

×
3 listopada 2017

Adam Mazguła: Naszym obowiązkiem jest niedopuszczanie do szkalowania i poniżania pamięci Piotra Szczęsnęgo

Adam Mazguła

Adam Mazguła

Naszym obowiązkiem jest niedopuszczanie do szkalowania i poniżania pamięci Piotra Szczęsnego, z czym już dawno mamy do czynienia ze strony władzy i kościoła.

 

Jak oświadczyła prokuratura Z. Ziobry, zarządzono sekcję zwłok, będą badać dokumentację zdrowotną i zbierać opinie środowiskowe o Piotrze Szczęsnym - Zwykłym Szarym Człowieku.

Nie dadzą mu położyć się w grobie, nie wybaczą rodzinie, muszą sponiewierać wszystko, co z jego osobą jest lub było związane.

Dlatego musimy znać prawdę o nim i ją głośno rozpowszechniać.

Naszym obowiązkiem jest niedopuszczanie do szkalowania i poniżania jego pamięci, z czym już dawno mamy do czynienia ze strony władzy i kościoła.

 

PIOTR SZCZĘSNY (1963-2017) - "Zwykły Szary Człowiek"

PIOTR SZCZĘSNY (1963-2017) - "Zwykły Szary Człowiek"

Piotr Szczęsny był chemikiem, członkiem Stowarzyszenia Mensa Polska. Pracował jako szkoleniowiec w organizacjach pozarządowych.

Swoją karierę zawodową zaczynał jako pracownik naukowo-dydaktyczny na Uniwersytecie Jagiellońskim, był specjalistą komputerowym w międzynarodowej instytucji, tłumaczem języka angielskiego, projektantem graficznym. Przez ponad 10 lat był prezesem spółki z branży edukacyjnej.

Zajmował się zarządzaniem projektami, planowaniem i zarządzaniem strategicznym. Był autor licznych publikacji, m.in. na temat zarządzania relacjami z klientami, pracy trenera i efektywnych narzędzi szkoleniowych, zarządzania projektami, rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji, budowania zespołu i motywowania.

 

Adam Mazguła

 

 



Polub nas na Facebooku, obserwuj na Twitterze


Czytaj więcej o:




Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki. Więcej informacji jest dostępnych na stronie Wszystko o ciasteczkach.

Akceptuję